• (02) 3115 105
  • (02) 3115 756
  • 075 404 200
лого Ветеринарна болница Скопје
грижа за животните 24/7 

  

Во склоп на Ветеринарната болница на располагање ви е ветеринарна аптека со се што ви е потребно за вашите животни 

Храна и концентрати(богат избор на фабрички храни за сите видови миленичиња)

Хигиенско козметички препарати(препарати против паразити, шампони итн)

Сите видови лекарства

Галантерија(околувратници, водилки, кафези торби садови, играчки итн)

 


Аптеката работи од 07.00 до 20.00 часот

        apteka

 

Асортиман

{gallery}veterinarna-apteka{/gallery}

ул. Лазар Поп Трајков бр. 5-7, нас. Автокоманда, Скопје