• (02) 3115 105
  • (02) 3115 756
  • 075 404 200
лого Ветеринарна болница Скопје
грижа за животните 24/7 

  

Дежурна ветеринарна служба која се грижи за вашите миленици и домашни животни и работи

Редовно работно време: од 07:00 до 20:00 часот

Дежурна служба за итни интервенции на повик од 20:00 до 07:00 часот

Телефоните за повик се:

  • 075 404 221
  • 075 404 222
  • VBmap

ул. Лазар Поп Трајков бр. 5-7, нас. Автокоманда, Скопје