• (02) 3115 105
 • (02) 3115 756
 • 075 404 200
лого Ветеринарна болница Скопје
грижа за животните 24/7 

  

Услуги

 • Прегледи и лекувања на сите видови животни 
 • Хируршки интервенции
 • Заштита од внатрешни и надворешни паразити
 • Клиничко лабораториска дијагностика
 • Дијагностички тестови за  Беснило, Штенечак, Лишманија, Панлеукопенија, Парвовироза
 • Ултразвук дијагностика
 • Рентген дијагностика
 • Вакцинација - Беснило, Чума – Штенечак, Парвовироза, Лептоспироза, Инфективен хепатитис кај кучињата и Панлеукопенија кај мачките. 
 • Вештачко осеменување и сузбивање на стерилитет
 • Дезинфекција
 • Стоматолошки услуги
 • Издавање документи за транспорт преку граница со потребните крвни анализи
 • Издавање ДДД (дезинфекција, дезинсекција и дератизација) потврди овластени од Министерство за здравство на РМ
 • Аптека

Дежурна ветеринарна служба

која се грижи за вашите миленици и домашни животни

Редовно работно време: од 07 до 20 часот

Дежурна служба за итни интервенции на повик од 20 до 07 часот

Телефоните за повик се:
075 404 221      075 404 222

Издавање документи и потврди

 • Издавање документи за транспорт на животно преку граница
 • Издавање санитарна потврда овластена од Министерство за здравство на РМ
 • Издавање потврда за вакцинација против беснило на лица каснати од животно
semaco

Semaco

croci

Croci

Храна за кучиња

Храна за кучиња

Храна за мачки

Храна за мачки

ул. Лазар Поп Трајков бр. 5-7, нас. Автокоманда, Скопје